Veelgestelde vragen

Hoelang is de wachttijd?

De wachttijd verschilt per tattoo. Na het bespreken van je idee kan ik inschatten hoeveel tijd er ongeveer ingeboekt moet worden voor jouw tattoo en aan de hand daarvan kijken we in de agenda. Vanwege de huidige lockdown moeten er veel gecancelde afspraken opnieuw worden ingeboekt. Het is op dit moment onduidelijk wanneer er ruimte is voor nieuwe afspraken. Je kunt wel alvast een aanvraag doen, deze wordt behandeld zodra de planning het toelaat. Excuses voor het ongemak.

Wat kost een tattoo?

Omdat de prijs van een tattoo afhankelijk is van veel factoren is het niet altijd mogelijk om zomaar een prijsindicatie te geven. Bij grotere tattoos kan ik alleen aan de hand van een persoonlijke bespreking in de shop een inschatting maken van de kosten. Voor kleinere tattoos is soms een bespreking via WhatsApp voldoende. Lees op deze pagina hoe je je aanvraag het beste omschrijft.

Kan ik een persoonlijk ontwerp laten maken?

Zeker! Eigenlijk maak ik altijd voor iedereen een uniek ontwerp. Ik maak geen bestaande plaatjes na. Als je een goed gevoel hebt gekregen na de bespreking en je ziet het zitten om door mij je tattoo te laten zetten dan kan ik je inplannen voor de tatoeëer-afspraak en ga ik aan de slag om jouw unieke tattoo te ontwerpen. Hiervoor wordt een aanbetaling gevraagd.

Stuur je vooraf het ontwerp door?

Ontwerpen worden nooit vooraf doorgestuurd via mail of app. Grotere ontwerpen kun je vooraf in de shop komen bekijken, hiervoor wordt een afspraak ingeboekt. In alle andere gevallen ligt het ontwerp klaar op de dag van de tatoeër-afspraak. Natuurlijk is er dan nog tijd en mogelijkheid voor eventuele aanpassingen.

Kun je mijn oude tattoo coveren?

Of het mogelijk is om je oude tattoo te bedekken met iets nieuws hangt af van je oude tattoo. Ik moet deze dus goed in het echt bekijken om dit te kunnen beoordelen. Houdt er rekening mee dat de cover-up altijd groter wordt dan je oude tattoo. Bij bijvoorbeeld een grote, zwarte -jaren '90- tribal, zal ik je moeten teleurstellen...

Wat houdt een bespreking in?

Een bespreking is een vrijblijvende en kostenloze afspraak in de shop, waarbij we kennismaken en waarin we je ideeën doornemen. Je kunt hierbij eventueel voorbeelden laten zien van wat je mooi vindt. Ik bekijk of je wensen mogelijk zijn en zal je adviseren. Ook kan ik aan de hand daarvan een inschatting maken van de prijs van jouw tattoo. Tijdens een bespreking wordt er nog geen schets of ontwerp gemaakt. Vanwege het coronavirus zal ik de komende tijd, indien mogelijk, besprekingen telefonisch of per app doen, om fysiek contact te beperken.

Wat houdt een aanbetaling in?

Een aanbetaling is een bedrag wat je betaald om je ontwerp te laten maken en de datum van de geplande tatoeëer-afspraak te bevestigen. Na het zetten van de tattoo zal de aanbetaling worden afgetrokken van het totale afgesproken bedrag. De aanbetaling bedraagt (afhankelijk van het formaat tattoo en de ingeboekte tijd) vijftig tot honderdvijftig euro. Er is geen mogelijkheid om te pinnen in de shop, de aanbetaling zal contant of per iDEAL-betaalverzoek worden voldaan. De aanbetaling kan onder bepaalde omstandigheden komen te vervallen, lees hiervoor de  huisregels die je in de shop van mij krijgt.

Kan ik mijn afspraak verzetten/annuleren?

Natuurlijk kan het gebeuren dat je je afspraak moet verzetten of zelfs annuleren. Dit is geen probleem indien je dit in ieder geval twee werkdagen van tevoren doorgeeft via WhatsApp op  0617171143.‚Äč LET OP; afmelden via e-mail of social media is niet wenselijk, dit wordt niet verwerkt. Wanneer je niet op tijd afzegt kunnen wij niemand anders meer inplannen op de gereserveerde tijd en komt je aanbetaling te vervallen.

Kan ik pinnen?

Nee, er is geen mogelijkheid om te pinnen. Betaling graag á contant of met iDEAL-betaalverzoek via WhatsApp (Zorg dat je limiet hoog genoeg is ingesteld of neem je bankieren-apparaatje mee.)

Is mijn cadeaubon nog geldig?

De geldigheid van je cadeaubon staat d.m.v. een datum vermeld op de bon. De bon is niet locatiegebonden en is dus gewoon nog te verzilveren bij Wijda op de nieuwe locatie in Oudewater.

Is de shop makkelijk bereikbaar?

Vanaf 1 maart werkt Wijda op de nieuwe locatie Gasthuissteeg 9 te Oudewater. Het kan handig zijn om je navigatie in te stellen op Lange Burchwal. In dit kleine stadje kun je met de auto gratis parkeren in één van de straten rondom de shop. Let op dat sommige straten een 'blauwe zone' zijn, daar mag je niet te lang parkeren. Lang parkeren kan sowieso op Parking Ravelijnstraat 51, je loopt dan 5 min naar de shop.

Ik heb een bericht gestuurd, maar ik krijg geen reactie...hoe zit dat?

Recent werk

Instagram

Tatoeages

Volg me op:

Facebook Instagram

Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Linkedin

Artwork

Butcher Boo Boo  •  Vintage Tattoo Studio - Breda