Wijda

Na de vakopleiding voor Goud- en Zilversmeden en tien jaar werkzaam te zijn geweest als edelsmid, besloot Wijda in 2012 het roer om te gooien en haar creativiteit volledig te storten in het tatoeëren.

Door in een relatief korte periode haar portfolio allround uit te breiden en met steun van familie en vrienden kreeg zij in januari 2015 de gelegenheid om het team van Tattoosolution in Hilversum te gaan versterken. Zij werd warm ontvangen door Bianca Verweij, Kim Duim en Francine Launspach en kreeg daar alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Wijda's werk werd opgemerkt door Andy Davies van  Vintage Tattoo Studio in Breda, waar zij vervolgens een werkplek kreeg aangeboden. Sinds september 2015 maakt zij gebruik van deze kans om zich naast Andy verder te ontplooien. Na twee jaar met veel plezier bij Tattoosolution te hebben gewerkt heeft Wijda in 2017 besloten om zich voorlopig op één locatie te concentreren en alleen nog afspraken aan te nemen bij Vintage Tattoo Studio in Breda.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen middels de  Contactpagina. 

Bekijk een uitgebreide selectie van mijn werk op de  Tatoeages en  Artwork paginas. Volg mijn nieuwste werk en updates op  Facebook Butcher Boo Boo of bekijk mijn (bijna dagelijkse) Stories op  Instagram.

Recent werk

Instagram

Tatoeages

Volg me op:

Facebook Instagram

Deel deze pagina op:

Facebook Twitter Linkedin

Artwork

Butcher Boo Boo  •  Vintage Tattoo Studio - Breda